Kakvo je to ljeto bez istraživanja čudesnih morskih stvorenja?!

U četvrtak, 27.07. u Preku, na otoku Ugljanu, doc.dr.sc. Melita Mokos sa Odjela za ekologiju, agronomiju i akvakulturu održala je radionicu za djecu “Ta divna morska stvorenja”. Kroz ovo druženje djeca su učila o različitim morskim organizmima te otkrivala neke od njih. Bila ona makro ili mikro, čudesna morska stvorenja uvijek izazivaju oduševljenje najmlađih pa je tako bilo i ovaj put. Hvala Pučkom otvorenom učilištu Dom na žalušto su nas ugostili.
Vidimo se u rujnu, 29.09. na glavnom događaju Noć istraživača u Zadru!

Projekt Reconnect science with the blue society (Blue-connect) financiran je sredstvima Europske unije u okviru HORIZON MSCA Researchers’ Night poziva. Broj ugovora: 101061595.Financirano sredstvima Europske unije. Iznesena mišljenja i stavovi odražavaju isključivo stav autora i ne moraju se podudarati sa stavovima Europske unije ili Europske izvršne agencije za istraživanje (REA). Ni Europska unija ni tijelo koje dodjeljuje bespovratna sredstva ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Share on facebook
Share on linkedin

Više novosti

Poduzetnici pokreću svijet

U okviru Europske noći istraživača u utorak, 10. listopada 2023., naša prof. dr. sc. Vlatka Škokić održala je predavanje učenicima OŠ Mertojak.  U sklopu radionice,

Pročitaj više

Projekt Reconnect science with the blue society (Blue-connect) financiran je sredstvima Europske unije u okviru HORIZON MSCA Researchers’ Night poziva. Broj ugovora: 101061595.