Svjetski dan oceana

Svjetski dan oceana istraživači sa IZOR-a, predvođeni dr.sc. Dariom Ezgetom Balić obilježili su organiziranjem izleta na more za djecu iz DV More i DV Rusulica u sklopu projekata Blueconnect i Europski dan pomorstva u mojoj zemlji. Djeca su bila uključena u obrazovne igre kako bi naučila o oceanu i njegovim raznolikim organizmima. Događaj je naglasio važnost održivog korištenja morskih resursa i zaštite prirode koja nas okružuje.

Projekt Reconnect science with the blue society (Blue-connect) financiran je sredstvima Europske unije u okviru HORIZON MSCA Researchers’ Night poziva. Broj ugovora: 101061595.Financirano sredstvima Europske unije. Iznesena mišljenja i stavovi odražavaju isključivo stav autora i ne moraju se podudarati sa stavovima Europske unije ili Europske izvršne agencije za istraživanje (REA). Ni Europska unija ni tijelo koje dodjeljuje bespovratna sredstva ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Share on facebook
Share on linkedin

Više novosti

Poduzetnici pokreću svijet

U okviru Europske noći istraživača u utorak, 10. listopada 2023., naša prof. dr. sc. Vlatka Škokić održala je predavanje učenicima OŠ Mertojak.  U sklopu radionice,

Pročitaj više

Projekt Reconnect science with the blue society (Blue-connect) financiran je sredstvima Europske unije u okviru HORIZON MSCA Researchers’ Night poziva. Broj ugovora: 101061595.