Što sve živi u moru, posjet Malakološkom muzeju

U Malakološkom muzeju u Makarskoj organizirana je edukativna radionica za djecu koju je održala dr.sc. Daria Ezgeta Balić sa IZOR-a. Radionica je bila usmjerena na poučavanje djece o morskim organizmima, ekosustavu i važnosti očuvanja. Djeca su aktivno sudjelovala u zanimljivim aktivnostima i raspravama. Osim toga, imali su priliku istražiti fascinantnu zbirku muzeja u kojoj su izloženi različiti morski primjerci.

Projekt Reconnect science with the blue society (Blue-connect) financiran je sredstvima Europske unije u okviru HORIZON MSCA Researchers’ Night poziva. Broj ugovora: 101061595.Financirano sredstvima Europske unije. Iznesena mišljenja i stavovi odražavaju isključivo stav autora i ne moraju se podudarati sa stavovima Europske unije ili Europske izvršne agencije za istraživanje (REA). Ni Europska unija ni tijelo koje dodjeljuje bespovratna sredstva ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Share on facebook
Share on linkedin

Više novosti

Poduzetnici pokreću svijet

U okviru Europske noći istraživača u utorak, 10. listopada 2023., naša prof. dr. sc. Vlatka Škokić održala je predavanje učenicima OŠ Mertojak.  U sklopu radionice,

Pročitaj više

Projekt Reconnect science with the blue society (Blue-connect) financiran je sredstvima Europske unije u okviru HORIZON MSCA Researchers’ Night poziva. Broj ugovora: 101061595.