Što se nalazi ispod površine mora?

Dr.sc. Daria Ezgeta Balić sa IZOR-a održala je interaktivnu edukaciju sa skupinom djece predškolske dobi iz vrtića Duga i Sretni princ, kako bi ih se uvelo u fascinantan svijet mora. Radionica je imala za cilj razmjenu znanja o morskom životu i poticanje osjećaja znatiželje i poštovanja prema oceanskom ekosustavu. Djeca su aktivno sudjelovala u raznim aktivnostima koje su im omogućile promatranje mikroskopskih organizama, učenje o prehrambenim navikama i likovno izražavanje.
Svrha ove aktivnosti bila je podići svijest o nadolazećoj Noći istraživača te smo djeci podijelili edukativne slikovnice koje će im pomoći da nauče više o oceanu i njegovim stanovnicima.

Projekt Reconnect science with the blue society (Blue-connect) financiran je sredstvima Europske unije u okviru HORIZON MSCA Researchers’ Night poziva. Broj ugovora: 101061595.Financirano sredstvima Europske unije. Iznesena mišljenja i stavovi odražavaju isključivo stav autora i ne moraju se podudarati sa stavovima Europske unije ili Europske izvršne agencije za istraživanje (REA). Ni Europska unija ni tijelo koje dodjeljuje bespovratna sredstva ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Share on facebook
Share on linkedin

Više novosti

Poduzetnici pokreću svijet

U okviru Europske noći istraživača u utorak, 10. listopada 2023., naša prof. dr. sc. Vlatka Škokić održala je predavanje učenicima OŠ Mertojak.  U sklopu radionice,

Pročitaj više

Projekt Reconnect science with the blue society (Blue-connect) financiran je sredstvima Europske unije u okviru HORIZON MSCA Researchers’ Night poziva. Broj ugovora: 101061595.