STEM piknik

U sklopu STEM piknika u subotu Vesna Mikulić Crnković sa UNIRI-a održala je niz radionica i predavanja za djecu i odrasle kako bi se javnosti približile teme vezane uz STEM. Matematički fakultet predstavio se radionicama trikova s kartama, trikova s čvorovima, STEM potrage za blagom. Ovdje je predstavljen samo dio aktivnosti koje posjetitelji mogu doživjeti tijekom Europske noći istraživača u rujnu.

 

Projekt Reconnect science with the blue society (Blue-connect) financiran je sredstvima Europske unije u okviru HORIZON MSCA Researchers’ Night poziva. Broj ugovora: 101061595.Financirano sredstvima Europske unije. Iznesena mišljenja i stavovi odražavaju isključivo stav autora i ne moraju se podudarati sa stavovima Europske unije ili Europske izvršne agencije za istraživanje (REA). Ni Europska unija ni tijelo koje dodjeljuje bespovratna sredstva ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Share on facebook
Share on linkedin

Više novosti

Poduzetnici pokreću svijet

U okviru Europske noći istraživača u utorak, 10. listopada 2023., naša prof. dr. sc. Vlatka Škokić održala je predavanje učenicima OŠ Mertojak.  U sklopu radionice,

Pročitaj više

Projekt Reconnect science with the blue society (Blue-connect) financiran je sredstvima Europske unije u okviru HORIZON MSCA Researchers’ Night poziva. Broj ugovora: 101061595.