Potraži me na kampusu

U sklopu Festivala znanosti održana je potraga za blagom u prostorijama Matematičkog fakulteta. Aktivnost je organizirala Vedrana Mikulić Crnković. Sudionici su morali pronaći 10 tragova kako bi došli do cilja. Sve su zagonetke bile vezane uz znanost i znanstvenike. Sudionici su naučili kada je rođen otac astronomije, što se može vidjeti pod mikroskopom, kako izvoditi mađioničarske trikove s kartama i mnoge druge zabavne i zanimljive teme.
Pobjednici su dobili nagrade i pozivnice za Europsku noć istraživača.

Projekt Reconnect science with the blue society (Blue-connect) financiran je sredstvima Europske unije u okviru HORIZON MSCA Researchers’ Night poziva. Broj ugovora: 101061595.Financirano sredstvima Europske unije. Iznesena mišljenja i stavovi odražavaju isključivo stav autora i ne moraju se podudarati sa stavovima Europske unije ili Europske izvršne agencije za istraživanje (REA). Ni Europska unija ni tijelo koje dodjeljuje bespovratna sredstva ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Share on facebook
Share on linkedin

Više novosti

Poduzetnici pokreću svijet

U okviru Europske noći istraživača u utorak, 10. listopada 2023., naša prof. dr. sc. Vlatka Škokić održala je predavanje učenicima OŠ Mertojak.  U sklopu radionice,

Pročitaj više

Projekt Reconnect science with the blue society (Blue-connect) financiran je sredstvima Europske unije u okviru HORIZON MSCA Researchers’ Night poziva. Broj ugovora: 101061595.