Radionice “Prebroj me i oboji me” i “Vremeplov”.

Radionice “Prebroj me i oboji me” i “Vremeplov”održane su za djecu prvih i trećih razreda u Osnovnoj školi Sv. OŠ Matej u Viškovu. Radionice su osmislili i vodili istraživači s Matematičkog fakulteta Vedrana Mikulić Crnković, Bojan Crnković i Ivona Traunkar sa UNIRI-a. Radionica „Prebroj me i oboji me“ održana je za 22 učenika 1. razreda, a radionica „Vremeplov“ za djecu 3. razreda.

Projekt Reconnect science with the blue society (Blue-connect) financiran je sredstvima Europske unije u okviru HORIZON MSCA Researchers’ Night poziva. Broj ugovora: 101061595.Financirano sredstvima Europske unije. Iznesena mišljenja i stavovi odražavaju isključivo stav autora i ne moraju se podudarati sa stavovima Europske unije ili Europske izvršne agencije za istraživanje (REA). Ni Europska unija ni tijelo koje dodjeljuje bespovratna sredstva ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Share on facebook
Share on linkedin

Više novosti

Poduzetnici pokreću svijet

U okviru Europske noći istraživača u utorak, 10. listopada 2023., naša prof. dr. sc. Vlatka Škokić održala je predavanje učenicima OŠ Mertojak.  U sklopu radionice,

Pročitaj više

Projekt Reconnect science with the blue society (Blue-connect) financiran je sredstvima Europske unije u okviru HORIZON MSCA Researchers’ Night poziva. Broj ugovora: 101061595.