Hoćemo li ikada pobijediti tumore?

U prepunoj multimedijskoj dvorani Srednje strukovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića  znanstvenici sa MedILS-a Igor Štagljar i suradnici (Jelena Ružić i Irena Rajić) na zanimljiv su način predstavili najnovije spoznaje o tumorima i načinima njihova liječenja te priznao da zajedno sa svojim kolegama još uvijek pokušava pronaći odgovor na pitanje: Hoćemo li ikada pobijediti tumore?

Projekt Reconnect science with the blue society (Blue-connect) financiran je sredstvima Europske unije u okviru HORIZON MSCA Researchers’ Night poziva. Broj ugovora: 101061595.Financirano sredstvima Europske unije. Iznesena mišljenja i stavovi odražavaju isključivo stav autora i ne moraju se podudarati sa stavovima Europske unije ili Europske izvršne agencije za istraživanje (REA). Ni Europska unija ni tijelo koje dodjeljuje bespovratna sredstva ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Share on facebook
Share on linkedin

Više novosti

Istražimo čudesni plavi svijet

Znanstvenici, nastavnici i studenti Pomorskog fakulteta, III. gimnazije i srednje Pomorske škole iz Splita održali su aktivnost Istražujmo prekrasni plavi svijet kao predaktivnost Europske noći

Pročitaj više

Projekt Reconnect science with the blue society (Blue-connect) financiran je sredstvima Europske unije u okviru HORIZON MSCA Researchers’ Night poziva. Broj ugovora: 101061595.